חיפוש בטופהיל:

איזון קצב לב ופרפורים – תמיכה טבעית

"בעלי מאושפז בבית חולים. מציעים להשתיל לו קוצב לב. האם יש משהו שניתן לעשות מבחינה טבעית כדי לאזן את המצב?" "אני בהריון בחודש שביעי. לפני כחודשיים וחצי התחילו לי פלפיטציות…

הומוציסטאין הכולסטרול החדש

“בעלי מאושפז בבית חולים. מציעים להשתיל לו קוצב לב. האם יש משהו שניתן לעשות מבחינה טבעית כדי לאזן את המצב?”

“אני בהריון בחודש שביעי. לפני כחודשיים וחצי התחילו לי פלפיטציות והפרעות קצב. עברתי את כל הבדיקות הדרושות והכל נמצא תקין מבחינת פעילות הלב. עם זאת, נוכחות הפרעות הקצב מפריעה לי והייתי רוצה לאזן אותה.”

תשובתנו – הפרעות בקצב הלב נמצאו קשורות לחוסר בחומצת האמינו טאורין, לחוסר בויטמין B1, ולמחסור במגנזיום.

ה-B1 המומלץ הוא בנפותיאמין – נגזרת פעילה של B1 שהיא פעילה יותר לכיוון הלב. B1 הוא אחד מויטמיני B – החיוניים בין השאר ליצירת אנרגיה לטיפול ולהפחתת דיכאון, חרדה ולכל התופעות הנלוות להן, לשמירה על בריאות מערכת העצבים, העור, העיניים, השיער, הכבד והפה, ‏שומרים על טונוס שרירים לאורך כל מערכת העיכול ודרושים לפעילות מוחית תקינה.‏ לויטמיני B יש אפקט סינרגטי בגוף. לכן, ‏כשיש חסר באחד מהם, יש חשיבות לתת גם את המכלול (B קומפלקס פעיל) ביחד עם הויטמין החסר. וחשוב שיהיה פעיל (B קומפלקס פעיל – הרחבה).

מגנזיום טאורט – חסר במגנזיום, היא תופעה שכיחה אצל אנשים עם מחלת לב. בבתי החולים, המגנזיום נמצא במעקב במצבים של אוטם שריר הלב והפרעות בקצב הלב. כמו כל שריר אחר, שריר הלב דורש מגנזיום. מגנזיום משמש גם לטיפול בכאבים בחזה, בתעוקת חזה- אנגינה פקטוריס. אם אתה חולה לב אתה עשוי לגלות שנטילת מגנזיום יכולה להפחית את הצורך בתרופות ללב. כל התהליך הנ”ל צריך להיות תחת פיקוח של רופא להנחיית התהליך. בחוסר מגנזיום עלולות להיות הפרעות קצב לב. המגנזיום היותר מומלץ הוא מגנזיום טאורט, שכן הוא משולב עם חומצת האמינו טאורין התורמת גם היא לייצוב קצב פעילות הלב. האם יש לך מספיק מגנזיום? ראה כתבת הרחבה על סוגי המגנזיום ושיטת חמשת השלבים להעלאת רמת המגנזיום. אפשר להשיג בחנות טופהיל.

טאורין רצוי להוסיף גם בנפרד. מינון יומי: רגיל 500 מ”ג, טיפולי: 1500 עד 4500 מ”ג על קיבה ריקה. טאורין מהווה 50% מחומצות האמינו החופשיות בלב ומסייע בחיזוקו. מסייע להפחתת נפיחות כשיש אי ספיקת לב גודשתית, המלווה באצירת נוזלים, וביתר לחץ דם.. במצבי יתר לחץ דם – מסייע להפחתת הפעילות של מערכת העצבים הסימפתטית האחראי לכווץ כלי הדם. לכן מרפה התכווצויות בעורקים המעלות לחץ דם. שומר על קרומי התאים. טאורין מפחית היצמדות טסיות דם ולכן מסייע בדילול דם (הניסוי נערך עם 1500 מ”ג של טאורין ליום). חשוב להפחתת סיבוכים במחלות כלי הדם (הרחבה על טאורין).

חשוב לדעת גם על קרניטין. טוב להפרעות בקצב לב, אי ספיקת לב. ללא קרניטין נוצרת החלשה של שריר הלב – קרדיומיופתיה. נמליץ על אצטיל-ל-קרניטין – נגזרת פעילה של קרניטין. (קרניטין – הרחבה).

לתמיכה כללית נוסיף גם:

יוביקווינול 200 (ubiquinol) קואנזים  Q10 הוא רכיב משמעותי לשמירה על בריאות הלב. הוא נמצא יעיל במניעת מחלות לב, הורדת לחץ דם גבוה, שיפור זרימת הדם, מניעת חמצון כולסטרול, הסדרת קצב לב ומניעת תעוקת חזה. חזה. ההמלצה כיום לשלב Q10 בתכנית הטיפולית. גופנו חייב להפוך את ה Q10 ליוביקווינול, לפני שהוא יכול להשתמש בו לייצור אנרגיה. זה נעשה קשה יותר ככל שאנו מתבגרים או כשיש לנו אתגרי בריאות מסויימים (יוביקווינול – הרחבה). נמליץ על יוביקוינול צמחי, ללא הנדסה גנטית. אפשר להשיג מינון חזק במחיר משתלם בחנות טופהיל.

בלוקבסטר אולקליר זוהי נוסחה הכוללת אנזימים מיוחדים: סראפפטאז ונאטוקינאז, המסוגלים לפרק ולהמיס ביעילות רבה משקעים בכלי הדם ולתמוך באיזון לחץ הדם ובבריאות הלב בכלל (בלוקבסטר אולקליר – הרחבה).

פלפל קאיין (Cayenne) בעל יכולת יוצאת דופן לשיפור זרימת הדם ופעילות הלב, תוך הנמכת לחץ הדם. זהו ממריץ טבעי ללא תופעות הלוואי של רוב הממריצים האחרים (1).

תמצית ריישי – נמצא כי פטריית הריישי יעילה מאד למערכת הלב ולכלי הדם. יש לה אפקטים אנטי אלרגניים היא יעילה בטיפול במגוון אתגרי בריאות כמו פרפורים(3). כמובן, לכל אלו רצוי להוסיף תזונה מתאימה (הרחבה – פטריות מרפא).

References

1. Cayenne Pepper (Capsicum) Medicinal Use and Health Benefits
2.Causes of Heart Palpitations
3. 5 Effective Herbal Remedies For Palpitation

מה אם היה ניתן לשפר את הבריאות שלך בתוך חודש? קבלו תמיכה מקצועית וצעדו בביטחון לעבר אורח חיים בריא יותר. אנחנו בטבע-לי נטורופתיה מתמחים בהתאמת פתרונות נטורופתיים לצרכים הייחודיים שלכם, במטרה לחסוך לכם זמן וכסף. כתבו לנו בוואטסאפ 055-966-3097, התקשרו לטלפון 03-956-9449 בשעות העבודה, או בקרו אותנו באתר teva-li.com

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

לכל הפוסטים

דילוג לתוכן