HQSdVTogglE
טופהילניקוי רעלים - צפו בהרצאתו של ד"ר עדיאל תל-אורן

אינדקס נושאים (טיוטה):

28:30 שלב א' של תהליך טיהור הרעלים ומה צריך כדי שיפעל.

29:30 - איך להימנע מהנזקים של הרעלים הקשים ביותר שהם התוצאות של שלב א' בטיהור הרעלים? כמות נאותה של ויטמין E, ויטמין A, קרוטנואידים, ויטמין C, טיולים (פיטונוטריינטים שמופיעים בשום, בבצל, בברוקלי, בכרובית, בכרוב, במצליבים למיניהם ובפקעות בצלים), סוגים מסויימים של שומנים, והרבה כימיקלים אחרים, שמתפקדים כמונעי התחמצנות.

30:35 - שלב ב'. מחברים את התוצרת של שלב א' למולקולות פולאריות, מסיסות מים, שגורמות לרעלים להפוך להיות מומסי מים. היא מצריכה המון חומרי מזון נוספים - גופרית, קבוצות מתיל, גלוטטיון (וכל התזונה שעוזרת לייצר גלוטטיון) אצטיל, 5-6 חומצות אמינו שחיוניות לתהליך.

32:30 - למה אי אפשר לטהר רעלים כשאנו בצום?

40:00 האם יש צורך בתרופות?

40:30 - שלב ג', שלב השינוע של הרעלים.

46:05 - בזמן טיהור רעלים שלב 3, אם לא לוקחים כלורופיל כתוסף תזונה, לקחת הרבה עלים ירוקים.

46:35 - צריך לנקות את מערכת העיכול על ידי תזונה נכונה, לא את המעי הגס.

48:00 - בתזונה לטיהור רעלים חשוב לשלב מצליבים, בצל, שום ומלח שחור מההימלאיה.

50:00 - בתהליך הימנעות מרעלים צריך גם הרבה מינרלים כגון סלניום, אבץ, נחושת, מנגן שכולם קשורים לתהליך טיהור הרעלים.

50:40 - חשוב לאכול ירקות עשירים באשלגן (כגון ברוקלי ואבוקדו) כי הם עוזרים בהבססה של השתן.

 

אינדקס הנושאים נוצר על ידי אמנון לבב, עורך אתר טופהיל:  "הקשבתי להרצאתו של ד"ר עדיאל תל-אורן בכנס אוכלים בריא 4 בנושא ניקוי רעלים, תוך כדי ההקשבה, יצרתי אינדקס של הנושאים בוידאו, שיקל על הצפיה. צפו ותיהנו!"